GSB zakelijk

Schoon, schoner, schoonst voor bedrijven, kantoren winkels
Voor particuliere huizen
Voor kantoren en winkels
Voor additioneel schoonmaakwerk

Elke dag werken in een frisse, schone omgeving, dat motiveert … 

Het is evident dat onze services voor bedrijven, kantoren en winkels verder gaat dan alleen glasbewassing. GSB voelt het als haar opdracht om in sterke mate bij te dragen aan het Corporate Imago van alle zakelijke klanten. Door ervoor zorg te dragen dat het onroerend goed er spic en span uitziet, een omgeving om zowel bestaande als nieuwe klanten in te kunnen ontvangen. Bovendien is een blinkend schone werkomgeving ook voor alle medewerkers fijn en inspirerend. Het mes snijdt aan meerdere kanten.

Van de nok tot de drempel

De mogelijkheden om GSB-services in te zetten zijn nagenoeg onbeperkt. Uw wensen zijn de leidraad om tot een passende werkafspraak cq offerte te komen. Dat varieert in de soorten werkzaamheden, het volume van de ruimtes en natuurlijk de frequentie en tijdstippen van het uit te voeren werk.

Contract

GSB biedt de zakelijk klant eenvoudig opgestelde contracten waarin alle besproken onderdelen aan bod komen en waarin GSB de missie t.a.v. de cliënt omschrijft. Ook worden de duur van het contract, de prijzen en rechten en plichten van zowel GSB als de cliënt duidelijk omschreven.

Aanvang en consilidatie

Het komt voor dat, vóórdat het werk in een bepaalde frequentie op contractbasis van start gaat er vooraf een pre-schoonmaak plaatsvindt. Dit om evt. achterstalling onderhoudswerk in te halen en op de eerste contractdatum met een volledig schone lei te beginnen. Zonodig wordt dat besproken in het kennismakingsgesprek.

Bonus

Besluit u om met GSB in zee te gaan, dan bieden wij u een aantrekkelijke bonus in de vorm van één maal GRATIS glasbewassing van de voorgevel van uw pand (max. 100 m2)

Aanvraag kennismakingsafspraak

Vul hieronder de gevraagde gegevens in en druk op de knop verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

11 + 1 =

0685 25 88 50 - 0643 06 09 42