Voor particuliere huizen
 
Voor kantoren en winkels
 
Voor additioneel schoonmaakwerk
 

Bel: 0685 25 88 50

of 0643 06 09 42

Kantooradres: Geuzenweg 77, 1221BL Hilversum, KvK 72305630

Schoon – schoner – schoonst

Wat we zeggen maken we altijd waar in de praktijk

GSB-glasbewassing levert uitsluitend professioneel vakwerk … een 10-plus, waarbij niet alleen het glas, maar ook het kozijn “meegenomen” wordt. Een kunstwerk is pas echt mooi in een mooie omlijsting, dat geldt ook voor uw ramen vinden wij.

Vertrouwd vakwerk

Ook vakkundige glasbewassing kent zijn specialiteiten. Secuur werken met de juiste middelen zorgt dat uw ramen ook langer schoon blijven.

Géén contractverplichtingen

GSB zet niemand onder druk met contracten o.i.d. Wij maken samen met u een afspraak over een éénmalige of regelmatige klus en voeren dat stipt – en tot uw volle tevredenheid – uit.

Afspraak is afspraak

Wat we met u afspreken komen we altijd na. Dus we zijn er op de afgesproken tijd en doen wat u ons gevraagd/opgedragen heeft.

Tevredenheids garantie

Desgewenst mag u het werk na oplevering altijd nalopen. We vertrekken dan pas als u 100% tevreden bent.

Wat kunnen we nog meer voor u doen

Tapijt reinigen

Desgewenst maken wij uw tapijt schoon. Daarvoor hanteren wij een zéér vriendelijk M2-tarief.

Dakgoten reinigen/leegmaken

Het is aan te bevelen om één of meerdere keren per jaar de dakgoten te reinigen. Dat voorkomt lekkage en wateroverlast.

Zonnepanelen reinigen

Voor het optimaal functioneren van uw zonnepanelen.

Gevelbeplating

Van een onderhoudswasbeurt tot een specialistische reiniging. Laat ons u adviseren.

Houtwerk

Dakgoten, kozijnen, evt rabatdelen, kortom het houtwerk van uw huis weer in superschone staat.

Huis totaal

Uw huis volledig gereinigd, van dakgoot tot drempel. Zeker bij verkoop een aanrader.

Stacaravans e.d.

Juist caravans, chalets, woonwagens, boten e.d. staan/liggen vaak in een bosrijke omgeving. Een reden te meer om juist deze verblijven extra goed bij te houden.

Appartementen/flats

Wij zijn thuis in de bediening van glazenwassersinstallaties op appartementengebouwen. Ook maken wij de trappenhuizen en liften schoon.

Voorkomende werkzaamheden

Heeft u een klus die u het liefst uit handen wil geven, vraag het ons. In veel gevallen kunnen wij de klus voor u uitvoeren.

Dakkapellen/platte daken

Dakkapellen en platte daken zijn  onderhoudsgevoelig. GSB houdt ze graag en goed voor u bij.

Schone oplevering bouwobjecten

Wij hebben veel ervaring met het schoon opleveren van bouwprojecten, zowel in de zakelijke branche als bij particulieren.

Onze klanten over ons

 
“Beste mensen van GSB, wij hebben in de loop van de 35 jaar die we in ons huis wonen diverse glazenwassers en schoonmakers over de vloer gehad. Eerlijk gezegd was er altijd wel wat en waren we enigszins teleugesteld. Maar – eerlijk is eerlijk – nu we pakweg een jaar geleden met jullie in zee zijn gegaan hebben we het gevoel dat het goed zit. Altijd prompt op tijd, altijd superschoon en een bescheiden tarief. Groet van de familie Heggenberg”
Mijn man heeft hoogtevrees en ik ben veel te oud om me op het dak te wagen. We waren dan ook enorm blij met uw voorstel om bij gelegenheid het platte dak van onze uitbouw vrij te maken van blad en vuil. Wat kwam er een enorme hoeveelheid rommel af zeg. Gelukkig was u net op tijd om wateroverloop te voorkomen, dat bespaarde ons de narigheid van lekvlekken en schimmel in de uitbouw. We zijn en blijven trouwe klanten van GSB. Groet van Marjan en Cees van de Werf

Mail ons